back button
inapoi

Iesi in EVIDENTA cu Literele Volumetrice Luminoase

Nov 9, 2016
Iesi in EVIDENTA cu Literele Volumetrice Luminoase

Reclama formata din litere volumetrice luminoase nu este doar una eleganta si spectaculoasa, ci si una deosebit de eficienta, fiind foarte vizibila atat ziua, dar mai ales noaptea. Ea atrage atentia de la distante considerabile, reusind astfel sa-ti aduca popularitate mai mare si clienti mai multi.

Reclama formata din litere volumetrice luminoase nu este doar una eleganta si spectaculoasa, ci si una deosebit de eficienta, fiind foarte vizibila atat ziua, dar mai ales noaptea. Ea atrage atentia de la distante considerabile, reusind astfel sa-ti aduca popularitate mai mare si clienti mai multi.

Iata ce trebuie sa sti daca te hotarasti sa-ti faci o astfel de reclama:

1. Variante de Materiale posibile

A. In cazul clasic, literele sunt executate avand fata din plexiglas translucent, cant si spate din PVC. Iluminarea lor se face din interior cu module LED, astfel lumina este distribuita uniform pe toata fata literei. Acest tip de litere volumetrice luminoase au cel mai bun raport calitate/pret.

B. O a doua varianta de realizare este cea din plexiglas atat pentru afisaj, cat si pentru cant, iar spatele din PVC. La fel, iluminarea se face din interior cu module LED.

C. A treia varianta este cea a literelor volumetrice executate din metal (alama, aluminiu, inox) atat pentru fata, cat si pentru cant.

In cazul acesta litera va fi montata distantat de perete, iar iluminarea se va produce intr-un efect de hallow (umbra de lumina de jur imprejurul literei).

D. Exista si varianta 4, cea a literelor volumetrice iluminate cu tub spectral. Acestea au marele avantaj de a fi vizibile de la distante foarte mari precum si acela de a emite culori foarte intense. Dezavantajul este ca folosesc transformatoare de inalta tensiune, robuste si destul de grele, iar tuburile de genul acesta nu au o garantie mai mare de 12 luni.

2. Cat costa literele volumetrice luminoase

Trebuie sa sti ca acestea nu se vand la bucata, nu se poate da un pret pentru o litera de inaltimea X din modelul Y si apoi sa se calucleze costul in functie de cate litere are reclama in total. Aceste reclame se taxeaza la proiect si pentru o oferta concreta de pret sunt necesare cateva detalii:

  • dimensiuni estimative ale reclamei sau ale peretelui (suportului) pe care se doreste incadrarea;
  • tipul de litere volumetrice luminoase dorit;
  • tipul de font cu care apare scris textul sau logo-ul in cazul in care transpunem in executie un logo luminos.

Cu toate aceste date la dispozitie, folosind un soft de specialitate se pot calcula metrii liniari de taiere computerizata precum si cantitatea de materiale necesara executiei (plexiglas, PVC, module LED, transformatoare etc). Pe baza acestora, se poate face o oferta de pret concreta si corecta pentru reclama luminoasa solicitata.

3. Rezistenta in timp - Garantia

Orice firma volumetrica luminoasa executata corect trebuie sa aiba o garantie de minim 2 ani de zile si o rezistenta la exterior care sa depaseasca 5 ani.

Literele volumetrice luminoase executate la SignAd beneficiaza de aceasta garantie.

4. Personalizarea

Literele volumetrice pot fi personalizate cu autocolant special, cu translucenta foarte mare, colorat in masa sau printat la rezolutie fotografica pe echipamente profesionale.

Se pot reproduce absolut orice tipuri de logo-uri, culori, poze, degradeuri etc. la o calitate foarte inalta asigurand o iluminare intensa si uniforma.

5. Ponturi si Recomandari

  • Culoarea literelor la lumina zilei sa fie in contrast cu fundalul (peretele).
  • Peretele, fundalul sa fie curat si cat mai simplu, de preferat intr-o culoare.
  • Tipul de font sa fie unul simplu, Sans-Serif (fara bucle, codite) pentru ca este de 3-4 ori mai usor de citit conform studiilor.
  • Asigurate prin contract ca firma care-ti face literele volumetrice iti ofera Garantie si Service Rapid.